#mkbrobotiseert

Robotisering binnen jouw bedrijf; waar begin je? | MKB Inspiratiesessie

Eventgegevens

Te kort aan arbeidskrachten, verbeteren van werkomstandigheden, behoefte aan meer (flexibele) productiecapaciteit en constante kwaliteit. Zomaar een aantal redenen waar robotisering voor veel MKB-bedrijven in Nederland een oplossing kan bieden. Maar waar begin je? En wat zijn de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

MKB Robotiseert helpt bedrijven bij het ontdekken van de mogelijkheden van robotisering en het zetten van de eerste stappen naar robotisering.

Graag nodigen wij jou uit voor de MKB inspiratiesessie op 7 december op de Brainport Industries Campus in Eindhoven. Tijdens deze sessie vertellen en demonstreren we de mogelijkheden op het gebied van robotisering. Deelname aan deze sessie is geheel kosteloos en kan door registratie via de inschrijfknop.

In deze inspiratiesessie laten we je zien wat de mogelijkheden zijn voor robotisering. Deze sessie is specifiek gericht op MKB-bedrijven en maakt deel uit van een compleet traject om de eerste stappen te zetten naar robotisering. De inspiratiesessie duurt ca 2,5 uur

Programma
14.30 – 15.00 uur | Inloop en ontvangst
15.00 – 15.15 uur | Welkom namens MKB Robotiseert door Thijs Dorssers
15.15 – 15.30 uur | Uitleg BIC en Fieldlab Flexible Manufacturing
15.30 – 15.50 uur | Ontdek de mogelijkheden van robotisering; inspiratiesessie
15.50 – 17.30 uur | Rondleiding en demonstratiesNaast

Locatie
Brainport Industries Campus | Fieldlab Flexible Manufacturing
BIC 1
5657 BX
Eindhoven

 

Eventueel vervolgtraject
De sessie is het eerste onderdeel van een eventueel daaruit volgend vervolgtraject. MKB robotiseert biedt dit vervolgtraject onder andere in samenwerking met de Rabobank aan. Eind januari staat een verdiepingssessie gepland. Tijdens deze sessie ga je met verschillende robotica-experts en bedrijfskundige experts aan de slag om jouw specifieke businesscasus te bekijken. De laatste stap is een adviestraject vanuit de Rabobank om te kijken naar geschikte financieringsmogelijkheden voor robotsering.

Eventgegevens

Deelnemen