#mkbrobotiseert

Veilig werken met Cobots en Robots op de werkvloer. Hoe doe je dat?

De cobots komen eraan!

De opmars van Robots en Collaborative Robots (Cobots) in de Nederlandse industrie zet door. En niet voor niets, Cobots zijn relatief betaalbaar, eenvoudig te programmeren en kunnen repetitieve handelingen overnemen zodat medewerkers op een andere manier waarde kunnen creëren. Maar omdat deze mechanische vrienden naast de werknemer actief zijn, brengen ze ook nieuwe risico’s op de werkvloer.

Om daar bewust en pro-actief mee om te gaan, start op 21 januari 2021 een online serie interactieve bijeenkomsten rond het thema: Veilig werken met Cobots en Robots op de werkvloer. Hoe doe je dat?

 

Programma

Tijdens de eerste bijeenkomst kijken we op welke manier aspecten als veiligheid en productiviteit worden meegenomen bij de engineering, middelen en het gebruik van Cobots. Deze onderwerpen worden in 2021 verder uitgediept met online round tables.

Het zijn interactieve sessies, waarbij we nadrukkelijk om de input, vragen en kennis van de deelnemers vragen om deze te delen.

Dit evenement is onder meer bedoeld voor productiemanagers, veiligheidskundigen, engineers, integrators en (kennis)leveranciers.

Deelnemen

Deelname is kosteloos, mits je je inschrijft via onderstaande button.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

21 01 21

Tijd

10:00 - 11:00

More Info

Registreer je hier
Registreer je hier