#mkbrobotiseert

Veilig werken met Cobots en Robots op de werkvloer | praktijkcases

De cobots komen eraan!

De opmars van Robots en Collaborative Robots (Cobots) in de Nederlandse industrie zet door. En niet voor niets, Cobots zijn relatief betaalbaar, eenvoudig te programmeren en kunnen repetitieve handelingen overnemen zodat medewerkers op een andere manier waarde kunnen creëren. Maar omdat deze mechanische vrienden naast de werknemer actief zijn, brengen ze ook nieuwe risico’s op de werkvloer.

Om daar bewust en pro-actief mee om te gaan, is Holland Robotics, samen met partners TNO, iTanks, NVVK en NEN een serie bijeenkomsten gestart rondom het thema: Veilig werken met Cobots en Robots op de werkvloer. Hoe doe je dat?

 

Programma

Tijdens de derde bijeenkomst gaan we dieper in op een aantal democases in de praktijk.  Meer details over het programma volgen nog.

Het zijn interactieve sessies, waarbij we nadrukkelijk om de input, vragen en kennis van de deelnemers vragen om deze te delen.

Dit evenement is onder meer bedoeld voor productiemanagers, veiligheidskundigen, engineers, integrators en (kennis)leveranciers.

Deelnemen

Deelname is kosteloos, mits je je inschrijft via onderstaande button.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

30 09 21

Tijd

16:00 - 17:00

More Info

Registreer je hier

Locatie

Online
Registreer je hier